Fritid for deg!

Kvinnegrupper

Er du kvinne over 18 år med minoritetsbakgrunn og vil bli bedre i norsk, få venner og oppleve mange spennende aktiviteter? Eller er du norsk, og ønsker å treffe kvinner fra alle verdenshjørner.

Kvinnegruppe er et religionsnøytralt fritidstilbud hvor minoritetskvinner og norske kvinner, uansett bakgrunn og verdigrunnlag, kan treffes og bli kjent med hverandre. Kvinnegruppa møtes en til to ganger i uken og har ulike økter med både aktiviteter, tema og refleksjonsøvelser. Sammen har gruppa opplevd blant annet hatt yoga, håndarbeiderkurs, jobbsøkerkurs, matlaging og tur til prekestolen. Dette er et tilbud hvor kvinner også kan ta med sine barn.

Kvinnegruppe11

Vil du være med i en kvinnegruppe? Ta kontakt for å se om vi har ledig plass på gruppe i nærheten av deg. Send mail/melding hvis du er interessert til:

E-post: lunargrupper@gmail.com

Facebook: lunargrupper@gmail.com

 

Dette er noe av det kvinnene har sagt om å være med i kvinnegruppe:

  • Jeg har egentlig sittet og kjedet meg og vært alene i to år. Men nå med gruppa så er det annerledes. 
  • Jeg bor på et lite sted med få folk, er alene med datteren min, er ikke i jobb og mye syk. Jeg har vært så mye lei meg, men når jeg har vært på kvinnegruppa er jeg glad i mange dager etterpå.
  • En fra kvinnegruppa har hjulpet meg i møter med jobben min. Det gjorde meg trygg.
  • Det er så koselig å komme ut og gjøre ting sammen med andre.
  • Jeg trenger å bli kjent med flere folk, for min egen skyld og for datteren min sin skyld.
  • Jeg er ikke mye sammen med folk fra mitt eget hjemland, og da blir man nokså alene.
  • Da vi kom hjem fra turen til Prekestolen, fikk sønnen min stående applaus fra klassekameratene sin. Det betydde mye for ham. Og jeg har ikke vært utenfor Kristiansand siden jeg kom hit for 6 år siden.