Kontakt

Ta kontakt med oss om du lurer på noe.
Vi gleder oss til å høre fra deg!

Mail: lunargrupper@gmail.com
Telefon xx xx xx xx

Aileen Bjørnstad

Jeg har tro på at alle kan bidra og alle kan gjøre en forskjell for den ene. Sammen kan vi gjøre mye mer. Trives best når det er aktivitet og mennesker rundt meg. Likestilling og inkludering er noe jeg brenner for og ønsker å jobbe for å få til.

MOnica s. Krogerud

Likestillingsentusiast, feminist, kroppspositivist og LHBTIQA-forkjemper med en uforbederlig trang til å alltid prøve å gjøre ting bedre.

Andrea Helland

Jeg er sosiolog, feminist av natur, og har et stort likestillings- og samfunnsengasjement. Jeg er opptatt å forhindre barnefattigdom og sosialt utenforskap, og ønsker å bidra til å skape gode vilkår og godt miljø for alle, med særlig fokus på lokalsamfunnet.

Anette lindhagen

Jeg er en engasjert optimist med dårlig humor, som setter stor pris på de små gledene i hverdagen. Jeg brenner for å jobbe med og for at ungdom skal oppleve glede, tilhørighet og mestring i egen hverdag.

Anette Axelsen

Likestillingsentuiast, opptatt av å forebygge utenforskap, gi ungdom og voksne ett nettverk. Jobber til daglig som barnehagelærer og student på master i barnehagekunnskap. Aktiv og liker når det skjer ting rundt meg..

Mai Alfifi

Jeg er med i Lunar for å hjelpe folk å bli mer integrert i det norsk samfunnet og skaffe seg nettverk og venner. Likestilling som et generelt tema i samfunnet er noe jeg er svært opptatt av.

Pin It on Pinterest