Ungdomsgruppe

​I Lunar sine ungdomsgrupper har vi det gøy sammen! Her vil du lære mer om deg selv og andre, og få venner for livet!

Lunar har jentegrupper, guttegrupper og ungdomsgrupper (for både jenter og gutter). Gruppene er et fritidstilbud for ungdom uansett bakgrunn eller verdigrunnlag. Gruppene møtes en gang i uken. Hver gruppe har mellom 6 og 12 deltakere.

Hva gjør vi i ungdomsgruppene?
Annenhver samling er det samtaler med valgt tema. Vi snakker og diskuterer temaer som ekteskap, familie, krav, rus, kjærlighet, seksualitet, grensesetting, forbilder, drømmer, kriminalitet, mot, redsel, sex, vold, vennskap, tillit, fordommer og mobbing.

Annenhver samlinger det sosiale og relasjonsbyggende aktiviteter. Da lager vi mat, ser film, spiller paintball, drar på fisketur, har sminkekvelder, båltur og mye annet gøy.

Deltakerne i gruppene er selv med på å bestemme hvilke temaer og aktiviteter som skal gjennomføres.

Hvordan bli i en ungdomsgruppe?
Det er mange som vil være med i Lunar og det er vi glade for! Trykk på knappen under og fyll ut skjemaet. Vi tar deretter kontakt med deg. Antall ledige plasser avhenger av hvor mange frivillige ledere vi har fra år til år.

Dersom du er lærer, helsesøster, barnevernansatt, forelder eller på annen måte kjenner ungdom du mener bør få plass på en gruppe, ta gjerne kontakt med oss. Vi har mulighet til å gi prioritert plass til enkeltungdommer som er særlig motivert for å være med.

Pin It on Pinterest